İftiracı işbirlikçi

Kendilerini Türk diye tanıtmaktan kaçınıp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi "Türkiyeli" görünmekten hoşlanan medyadaki İsmail Türüt feveranı sürüyor.
Belirttiğimiz gibi, İslamcı geçinen Amerikancı işbirlikçiler ile küresel sermayenin kucağına düşmüş eski tüfek Marksist dönmesi liboşlar, hop oturup hop kalkıyor.
Savcıları göreve davet etmekle kalmayıp yargısız infaz kararını bile verdiler. Neymiş; İsmail Türüt'ün türküsünde Hırant Dink cinayetine övgü düzülüyormuş! "Fatihalar, Yasinler bitmez Karadeniz'de" sözleri de bunun kanıtıymış! Türklük ve İslam düşmanları ne derse desin, ne yaparsa yapsın; bu büyük millet sinmeyecek. Onların kuru gürültüleri karşısında boyun bükmeyecek. Iftira ve saldırılarına sessiz kalmayacak. Bir de utanmadan, bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlayıp Türüt'ün türküsüne büyük tepki olduğu yalanını söylüyorlar. Bu şekilde hukuku, savcıları ve adliyeyi tesir altına sokmaya çalışıyorlar. 

Millet bağrına basıyor Oysa, o İslamcı geçinen Amerikancı işbirlikçiler ve küresel sermayenin kucağına düşmüş liboşlar ile dinsiz ve vatansız kimliksizler hariç, Türk milletinin tamamına yakını "Plan Yapmayın Plan" adlı o parçayı sahiplendi. "Bölücülük borusu ötmez Karadeniz'de" diyen İsmail Türüt'ü bir defa daha bağrına bastı. Bunu gören işbirlikçiler de yeni iftiralar atıp akıllarınca hem efeleniyor, hem de sistemdeki yandaşlarına yol göstermeye çalışıyorlar. Bir tanesi de; üstelik sözde İslamcı geçinen özel bir kapıdaki liboş, hunharca katledilen Hırant Dink'e atıfta bulunup "Kökeni Ermeni diye, fikri farklı diye katli vacip mi olacak?" diye soruyor. "Utanmazlığın daniskası" derler buna... Üstelik sinsi bir ustalıkla yapılmış bölücülük de cabası!.. Anadolu toprağında birlikte yaşadığı Ermeniler'i "Tebayı Sadıka" ilan edip kardeşliğini vurgulayan Türk milletine atılan en büyük çamurdur bu... Üstelik kökeni Ermeni diye bu ülkede kimse vurulmadı ama, Türk olduğu için, Türklük aşkıyla yoğrulduğu için, büyük Türk milletine hizmet ettiği için nice canlar katledildi.Bunu gözardı edip yalan ve iftira kampanyası açanlara duyurulur.  
 
19 Eylül 2007  TAKVİM GAZETESİ Nazif Okumuş     .